За вашия празник

- Стилно музикално оформление за всеки повод -

Лора Паносян - арфист и пианист в Бургас - заявете участие за Вашяит празник
Лора Паносян - изпълнява музикални произведения на Арфа и Пиано за Вашият празник в Бургас

Приказно изпълнение на арфа

Музиката, изпълнена на живо, винаги създава една по-различна атмосфера. Всяко събитие, независимо дали е сватбена церемония, фирмено парти, коктейл и др., се превръща в изискано и запомнящо се преживяване под звуците на арфата. Неслучайно още от древни времена тя се е считала за божествен инструмент, който пренася слушателя в други светове. И до днес арфата е сравнително малко позната и разпространена и нейното присъствие винаги привлича вниманието - първо с внушителния си вид, прецизната ръчна изработка на всички детайли по нея, а след това и с нежния си и вълшебен тембър.

идея за подарък за всеки повод - изпълнение на Арфа от Лора Паносян
Изпълнение на арфа или пиано като идея за подарък

Арфата - инструментът на боговете

Може би най-разпространената форма на изпълнение на арфа е преди, по време и след сватбения ритуал. Още при пристигането на гостите арфата ги посреща със своите магични звуци и ги въвежда в романтичната атмосфера на това толкова очаквано и специално събитие в живота на младоженците. По време на самия ритуал тя може да звучи като фон (Pachelbel - Canon и др.), а след него да е част от коктейла, където гостите Ви ще се насладят на чаша шампанско под нежния и дискретен съпровод на арфата. В снимките от сватбения ден ще присъства като красиво бижу един от най-впечатляващите музикални инструменти, а Вие ще запазите спомена за вълшебството, което арфата е създала за Вас.

участия

Сватби
Фирмено парти
Коктейл
Музикален фон за ресторант, лоби бар
Корпоративни събития
Концерт
Фестивал
Откриване на изложба
Рожден ден
Юбилей
Тържество
Музикален поздрав
Медитативни практики
Мемориални изпълнения
Музикотерапия
Колаборация с други изпълнители
Звукозапис
Участия в различни музикални проекти

Идея за подарък за всеки повод
Идея за подарък за сватба - изпълнение на арфа

И още..

Различни други поводи (например отбелязване на различни годишнини, рождени дни и др.) също биха били още по-специални и запомнящи се, ако в тях присъства музика на живо, в частност изпълнение на арфа. Ако желанието Ви е да придадете класа и стил на събитието си, арфата е чудесен избор. Още една идея: бихте могли да зарадвате любим човек с музикален поздрав, изпълнен на арфа. Свържете се с мен и ще обсъдим Вашата идея и избор на песен.

Отзиви

“Вашият блестящ музикален талант, в комбинация с професионалното Ви присъствие и дружелюбно поведение, бяха високо оценени от нашите гости и бяха от съществена полза при постигането на високи приходи. Едновременно с това международните ни гости се радваха на първокачественa музикална програма, а техните вкусове и очаквания често биха могли да бъдат много високи. Отзивите, които получихме от всички наши гости, бяха много позитивни и показваха невероятно удовлетворение от Вашия стил и изпълнение.”

TAUERN SPA HOTEL, ZELL AM SEE-KAPRUN

Austria

“Г-ца Лора Паносян е пианист с висок професионализъм и отлични качества. Тя беше способна да променя своя музикален стил в зависимост от предпочитанията на нашите гости, които се наслаждаваха на изпълненията ѝ в лобито на хотела ни в следобедните или вечерните часове. Тя беше винаги стилно облечена и с изискан външен вид. Освен това получихме много позитивни отзиви от нашите гости във връзка с нейните изпълнения на пианото. Тя би била ценен артист за всеки работодател и ние със сигурност можем да препоръчаме г-ца Лора Паносян за всяко следващо начинание, което тя реши да последва.”
 
CARLTON HOTEL, SAINT MORITZ

Switzerland

“Лора е фантастичен пианист, нейният репертоар е с високо качество и тя е способна да променя програмата си в съответствие с публиката, която я слуша. Лора е много приятна млада дама с много добри обноски и контактува много добре с нашите международни гости. Отзивите, които получавахме от клиентите ни, бяха винаги много позитивни и поради това очакваме с нетърпение Лора да е част от нашия екип и догодина.”

THE ALPENHOTEL, SAALBACH

Austria

“За нас беше удоволствие да посрещнем Лора като арфист на борда на “Кралица Виктория”… Тя беше един от най-ценните ни артисти през този натоварен сезон. Тя е истински професионалист и не спира да се развива… Надяваме се да посрещнем Лора на борда на “Кралица Виктория” отново възможно най-скоро”
 
MS QUEEN VICTORIA, CUNARD SHIP
“В периода, през който г-ца Лора Паносян работи за нас, тя се доказа като професионалист – съвестна, адаптираща репертоара си спрямо желанията на гостите ни и изключително добре приета от всякакъв тип публика.”
THE WESTIN CHOSUN HOTEL, BUSAN

South Korea

“Изпълненията на г-ца Лора Паносян показват нейния професионализъм, включват разнообразие от жанрове и винаги отговарят на нашите нужди по отношение на класическата и модерната музика. Тя е както талантлив артист, така и точна, надеждна и отдадена на своите работодатели. Във връзка с нейните изпълнения получихме множество позитивни отзиви от нашите гости.”

BELLEVUE HOTEL, MALI LOSINJ

Croatia